Sikre væsker?

Sikre væsker? 

En e-cigaret bruger væske. Den væske består typisk af glycerin med destilleret vand og smagsstoffer i. Væsken kan indeholde nikotin, eller ej ; det er dit valg. Nikotinen er den der giver 'halskradset', og den hjælper også meget med at skubbe smagen igennem.


I Danmark må man ikke sælge nikotinholdige væsker da lovgivningen endnu ikke er på plads. Hvis i finder en dansk side, der sælger nikotin holdige væsker og disse væsker ikke bliver sendt fra EU direkte til jer, så anbefaler vi at i overvejer det en ekstra gang før i overhovedet handler med dem. Hvis de er parat til at bryde loven på det punkt, hvad stopper dem så i at sælge jer farlige væsker blot for profittens skyld? Læs mere om hvad det siger at en væske er god, og sikker herunder.

Vi anbefaler naturligvis vores kunder at købe deres nikotin holdige væske hos Janty i EU - du kan besøge dem her: eu.jantyworld.com (Klik for at åbne i ny side..)

Der skal du blot klikke på Janty e-liquids siden og vælge de væsker du vil have i den nikotin styrke du gerne vil have.

Et par gode grunde til at vælge Janty væsker:

  • Vores væsker er certificerede, og blandet af maskiner; dette gør dem så rene som de kan være
  • Vores flasker er certificerede så de kan modstå nikotinen (andre billigere væske 'forhandlere' sælger væske i flasker der bliver ædt op indefra af nikotinen da plastikken ikke kan håndtere nikotinen; med andre ord, vil du ryge på bl.a den plastic flasken er lavet af - og det er ikke sundt!
  • - Generelt; vælg din væske fra et sted der er ordentligt, det er et meget dumt sted at spare penge, det skal trods alt ned i dine lunger, og selvom prisforskellen på en god og en dårlig væske kan være enorm set i eks. procent, så taler vi stadig om en slutpris på mellem 50 og 200 kroner - om måneden - for den væske du vælger; igen vi ser ingen grund til at spare lige der når det i forvejen er så besparende at ryge på e-cigaretter! 

- Hvorfor skal du så overhovedet købe din e cigaret her hos Janty.dk og ikke i udlandet hvor de har både væsker og e-cigaretterne samlet??

Det er der en del grunde til:

  • Din garanti ligger hos os, fysisk i Danmark - og vi er hurtigere!
  • Du kan altid kontakte os med spørgsmål, og få råd - og vi svarer typisk indenfor en time; en ombytning kan ske fysisk, eller i værste fald på 1-3 dage.
  • Vi er billigere end Janty EU, da du sparer fragten, og i nogle tilfælde også lidt billigere generelt.
  • Du kan altid købe mere væske i god tid, men hvis din fordamper pludseligt dør, så har du ikke lyst til at vente 3-5 dage (eller op til et par uger hvis det går helt galt) på din nye fordamper ankommer fra Frankrig!

American ExpressMaestroMastercardPayPalVisaVISA ElectronVISA/Dankort
Klik her for vores mobilside